keyboard_arrow_right
Sort-hvid sex

Tantra massage hvordan tantra templet københavn

tantra massage hvordan tantra templet københavn

jeg konstatere, at det absolut intet havde at gøre med sex. Tværtimod handlede det helt enkelt om at læne sig tilbage, slappe fuldstændig af og bare tage imod. Det gjorde mig både rolig og tryg. Så hvis der er nogen derude, der skulle have ladet sig inspirere, kan jeg varmt anbefale, at man giver sig selv og/eller sin partner en tantra-massage i julegave. Velkommen til Tantra Templet! Mine forventninger til tantra massage var derfor lige så blandede som alle beretningerne, da jeg forleden cyklede gennem byen med kursen mod Tantra Templet. November 2013 - 8:15 - af Renée Toft Simonsen. Noget, mange mennesker kan have ret svært ved, fordi vi altid føler, vi skal give igen, i samme øjeblik vi modtager noget. Alle har mulighed for at få glæde af tantra, for tantra starter altid der hvor du er, uanset hvor du er henne i livet, og uanset hvilken bagage du har med dig!

Tantra massage hvordan tantra templet københavn - Velkommen til

Madame hjørring tucan swinger klub 302
Hot party sex porno film gratis 703
Afrodite ringsted hours havredal sex 891
Citater om døden og tab esbjerg bordel 590
Nøgne behårede kvinder kronborg slot adresse 56

Tantra massage hvordan tantra templet københavn - Tantra massage

Og hvis du er blevet skræmt ved tanken om yonimassage, er det ikke sværere end at sige nej tak, når du bliver spurgt, om du har lyst til dét. Da jeg ankom, blev jeg mødt af en sød og venlig herre med langt gråt hår i hestehale, og vist ind i et varmt rum med stearinlys, dæmpet musik og en stor madras, der fyldte det meste af rummet. Jeg blev bedt om at tage et bad og bagefter lægge mig på maven uden tøj på madrassen. En anden fortalte, at yonimassagen ligefrem gjorde ondt, mens en tredje fortalte, at hun aldrig havde følt sig så opstemt i sit liv. De fleste har en forestilling om, at tantra massage handler om noget seksuelt, og jeg skal ikke sige mig fri fra at blive opstemt indimellem. Jeg ved, det må lyde mystisk, men det var, som om mit hjerte åbnede sig op, og jeg gennem den blide tantra massage og berøring var kommet i kontakt med noget uendelig dybt og kærligt inde i mig. I Tantra Templet kan du lære om den tusindårige tantriske visdom om livet, og hvordan man integrerer spiritualitet, kærlighed og seksualitet for at vække vores fulde livskraft og potentiale som menneske. Meldingerne havde været blandede. Så gik han i gang med at massere mig, uendelig stille og varsomt, hvilket var vidunderligt.

Kjærlighetssorg: Hvordan: Tantra massage hvordan tantra templet københavn

Den oplevelse, der står stærkest for mig, var, da han i slutningen af tantra massagen, uden ord, uden bevægelser, holdt sine hænder på mit hjerte i laaang tid. Vi har templer i København, Odense og Aarhus, hvor du kan komme til tantramassage, foredrag om tantra, workshops, tantriske indvielser, undervisning i tantramassage, kvindegrupper og tempelaftener. Og JA, tantra massage var grænseoverskridende men samtidig var det også fuldstændig fantastisk. Her startede vi med at tale sammen i en halv times tid, hvor han forklarede mig detaljeret om, hvad tantra er, og hvordan de næste par timer skulle foregå. Rapporten fra den ene mand, jeg kender, der har fået tantra massage, lyder, at det var en utrolig kærlig og bevægende oplevelse. Indimellem skal man være modig. Den tantriske visdom er for dig som gerne vil gøre noget for dig selv, hvad enten du gerne vil lære at spænde af, få ro i sindet, komme i kontakt med din krop, frigøre spændinger og gamle traumer, arbejde. LÆS OGSÅ: Renées klumme: Hvad siger du til en gang tantra massage? Det synes jeg, jeg var forleden, da jeg bestilte en tantra massage. Én fortalte, at hun havde grædt som et barn, mens hun fik yonimassage (indvendig tantra massage hvordan tantra templet københavn massage af skeden/yoni). Grunden til, at jeg gjorde det, var, at tantra massage nærmest er blevet en trend i min omgangskreds, og at jeg følte mig inspireret af al den snak om, hvor fantastisk det var. Velkommen til, tantra Templet! I, tantra Templet kan du l re om den tusind rige tantriske visdom om livet, og hvordan man integrerer spiritualitet, k rlighed og seksualitet for at v kke vores fulde livskraft og potentiale som menneske. tantra massage hvordan tantra templet københavn

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *