keyboard_arrow_right
Sort-hvid sex

Større brystvorter dansk swinger sex

større brystvorter dansk swinger sex

og hvid flæse top, uden antydning af sexuelle undertoner. Næsten smertende men samtidig meget ophidsende. Mine balder blev gramset og masseret. Vi tog vores uniformer på, startende med de små lyseblå trusser, der kun lige kunne dække vores køn - de selvsiddende sorte nylon-strømper, stumpede 10 cm, og den ultrakorte lyserøde nederdel, gjorde at der blev afsløret alt det bare hud over strømpen. Vi skal jo helst ikke se, at du bare nyder at få dem bundet så stramt ind, at de bliver røde og spændte. Vi pjattede lidt med det, og jeg begyndte svagt at gyse. Spændende, men også en smule skræmmende at tænke på, at jeg snart ville stå eller ligge bundet på hænder og fødder, men 2 ivrige mænd ville have den fulde rådighed over min krop. Det var tydeligt at de satte sig i stuen, det var tydeligt at de sad og drak, og de snakkede om mig. Der lå jeg og kunne høre dem snakke og høre den dildo, der svagt snurrede i min fisse, og samtidig sted liderligheden i mig igen til enorme højder. Vi har nu og da leget med at binde hinanden fast til dem.

Total høj: Større brystvorter dansk swinger sex

Vi satte os begge ned, og ventede på den liderlige storm, der ville overfalde os lige om lidt. De bad os bukke os ned, og vi gjorde som vi fik besked. På overkroppen hørte der en meget gennemsigtig sag til, og vores bryster kunne tydeligt ses, især fordi den ikke måtte knappes helt op, så det meste af brysterne var fri - aldrig havde jeg følt mig så erotisk. Jetten skulle fragte 4 højtstående medlemmer af et olieproducerende firma fra Dubai, som havde været til et energi-seminar i Nyborg. Dildoen i min fisse kørte bare lige så stille og gav en fantastisk velbehagelig fornemmelse ud i min underkrop. Min mand og jeg har før leget lidt med blid s/m og bindelege. Jeg var vist ikke til meget mere den aften, men vi blev alle 3 siddende helt nøgne og vi hyggede os et par timer inden Tim forlod.  denne tur var imidlertidig ikke et officielt tilbud til rejsende - der var stor tystys om det, og derfor selvfølgelig fyldt med rygter. Mig der gjorde klar, mig der lavede kaffe, og mig der også skænkede cognac til herrerne, som nu havde sat sig i sofaen. En dildo blev presset op i mig, den belv startet, og ophidselsen kendte ingen grænser, jeg vred og sled i manchetterne og løftede og sænkede underlivet i vilde stød. Stod formentlig bare og kiggede på mig. Jeg vidste jo, at vores nye husven kom på besøg. Da den enorme acceleration var overstået, trykkede Annie og jeg på en knap under sædet, og vi kunne dreje vores sæder om imod de andre passagerer.- alle mændene overbegloede ugenert vores bryster og de halvnøgne lår. Jeg blev masseret i skødet, min klitoris blev nevet, nulret, bidt og slikket, først af den ene, så af den anden, og hele tiden til til grænsen af orgasme, jeg hylede og pev, tryglede. Mændende grinede højt, gav vores røvbalder et hårdt klask og vendte tilbage til deres afsluttende clearing af flyet. Skiftede flere gange side og sutte og suttede. Jeg lavede en lækker middag, fisk til forret og en gryde god stærk til hovedret. Jeg skal nok give dig en ny fra butikken, griner han og begynder langsomt at klippe den op nedefra.

Større brystvorter dansk swinger sex - Bundet og kneppet

men iiihh, hvor jeg glædede mig til at tage den på, og vise mig frem i den. Han havde lavet en aftale med min mand, og de 2 havde snakket en del sammen. Forventede at præsentere mig selv som den lækreste dessert. Jeg følte også på hendes store faste bryster, og hun indrømmede at det gjorde hende meget liderlig, når jeg strøg henover de store stive brystvorter. Lige pludselig byttede de plads. Men vi har aldrig før involveret andre i den del af vore sexualitet. Bindet bleb flået fra mine øjne, og der gik nogen sekunder før jeg atter kunne. Så blev jeg kneppet, dybt og blidt. På denne tur var de vores chefer, og vi skulle gøre som de sagde - men de ville være rimelige i deres krav. Egentlig blev jeg bare erotik live show vibrator drogerie orienteret om, at Tim ville komme på besøg, og at jeg lige skulle fikse lidt lækker aftensmad, så ville de dukke op ved 19 tiden. Pakke nr 2 indeholdt tilsvarende, men lidt større manchetter, som jeg ret hurtigt kunne gætte ville passe til mine ankler. Igen diverse bemærkninger om hvad det eksempelvis kunne bruges til. Annie og jeg kiggede hinanden i øjnene, og mens vi steg op mod himlens tag, kyssede vi hinanden med åbne munde og legende tunger. For satan, det ser godt ud, griner han og kigger på dig og lader sine hænder glide op over din mave og op til patterne, som han presser sammen og nulrer vorterne. Vi viste os frem på bedste maner, og drejede os rundt. Den smukke 21 meter lange lear-jet, stod i hangaren og ventede på sit personale - personalet bestod af 1 kaptajn og 1 co-pilot og 2 stewardesser, hvoraf jeg var den ene. Det vidste jeg godt, og jeg havde også en fornemmelse af, at de havde planlagt nogen ting, som involverede mig. Herrerne beordrede mig op at stå, de var klar til at indtage desserten. Så griner han, da han har klippet hele vejen op mellem dine patter, og vi kan blotte din nøgne krop i al dens dejlighed. De våde blev smidt væk. Sådan fortsatte de i hvad jeg fornemmer som lang lang tid min tidsfornemmelse ophørte og rækkefølgen af ting der skete blve fuldstændig sta ud af kraft, men min mand kunne heldigvis støtte min hukommelse, så også det følgende er nogenlunde som tingene skete. Begge kørte løs med fuld fart, og jeg fornemmede, at det snart vile ske. de var klædt i deres traditionsrige hvide klæder og lugtede langt væk af dyr cologne og rigdom, og liderligheden emmede om dem, og de testesteron-skinnende sorte øjne afslørede deres tanker, da de blev præsenteret for Annie og jeg. Men nu havde jeg nok en fornemmelse af, at der var noget under opsejling.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *