keyboard_arrow_right
Sort-hvid sex

Sex tlf gennemsnitslængde på penis

, ifølge). Nepal halter 8,6 cm efter Congo. Og resultatet kommer her ( så nu er det frem med linealen, drenge). Gennemsnitslængden i slap tilstand er 9,16 centimeter, mens en typisk stiv penis er 13,12 centimeter lang (Illustration: David Veale). Fænomenet kan sammenlignes med højder: Forskerne har ingen evolutionær forklaring på, at fx japanere er lavere end amerikanere, eller at medlemmer af masaistammen i Afrika er meget højere end afrikanere i nabostammer. Og dette var konklusionen: Man kan ikke regne med fødderne.

Sex tlf gennemsnitslængde på penis - Penis - Få overblik

Så måske er der noget om snakken, siger Christian Groes-Green til TV2s Go Morgen Danmark. Undersøgelsen tegner et klart billede af, at sorte afrikanere og latinoer fra Sydeuropa og Sydamerika har længst penis, mens asiater - og i særlig grad dem i Sydøstasien - har de korteste. Verdenskortet over den gennemsnitlige penisstørrelse blandt de respektive landes mandlige indbyggere. Hvor lang er den gennemsnitlige penis? Omend er der en vis usikkerhed forbundet med det store studie.

Sex tlf gennemsnitslængde på penis - Penis størrelse: Hvor

Afrikanske mænds penis er i gennemsnit næsten dobbelt så lange som nepalesiske mænds - hos dem måler en fuldt erigeret penis kun 9,3. Og forklaringen på, hvorfor det er så vigtigt for nordmændene at slå os i fodbold. Der er nok noget korrekt ved penis-verdenskortet. De fleste fyre har på ét eller højst sandsynlig flere tidspunkter haft linealen fremme for at måle indholdet i deres boxershorts - og spurgt sig selv: ER min penis for lang? Og så er det også usikkert, præcis hvor meget 'den lille udstrakte fyr' blev strukket ud under målingen.

Videos

The Sexual Desires Of Alina. Verdens længste penis er sort! Svenskerne præsterer en længde på 14,8 centimeter. Den gennemsnitlige, slappe penis er 9,16 centimeter lang og 9,31 centimer i omkreds. Tekst Lotte Juul Nielsen, publiceret. Hvis vi så får bank af Norge i fodbold på lørdag, så kan vi jo mobbe nordmændene med deres grinagtige penisstørrelser i stedet.

Gennemsnitslængde På Penis: Sex tlf gennemsnitslængde på penis

LÆS OGSÅ: Trick går verden rundt: dyt i bamsen anmeldelser af thaimassage i jylland Får dig til at falde i søvn på et øjeblik. Den nederste linje viser længden på en slap penis, mens den øverste stiplede linje repræsenterer slappe, men udstrakte penisser. Og den gennemsnitlige slappe penis er 9,16 centimeter lang. De ligger nemlig på sølle 14,34 centimeter. Tværtimod har koreanerne sat verdensrekord i mini-penisser. Din alder bestemmer dit behov. Forklaringen på, hvorfor så mange amerikanere bekymres over indvandringen fra Mexico. Skal man virkelig ud og finde store penisser, så skal man lægge vejen forbi Congo, hvor man i gennemsnit bliver mødt med 17,93 centimeter penis. Mænd har det med at overdrive. Du kan med andre ord ikke se på fødderne, om indholdet i underbuksen er lang eller kort. En gennemsnitlig stiv penis har en omkreds på 11,66 centimeter. Her ligger gennemsnittet på mellem 16 og 18 centimeter, mens det i Sydkorea ser noget anderledes ud med en gennemsnitslængde i omegnen af ti centimeter. Den hele linje viser erigerede penisser. Ifølge de britiske forskere fra Kings College i London var det under tre procent (helt præcist.28 procent der havde "en unormal lille penis".

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *