keyboard_arrow_right
Sort-hvid sex

Intim massage århus tantra massage for par

intim massage århus tantra massage for par

tiltrækning og kærligheden i jeres parforhold. Først tager vi en indledende snak over en kop te i en varm atmosfære hvor vi spørger ind til hvad det er I føler I har brug. Tantra massage for par. I en tantrasession for par skabes der en ramme, hvor der er tid og rum til at undersøge og genskabe kontakten til sig selv og hinanden. Tantra massage for par - Trine Dupont Intim Massage Århus Tantra? Tantra massage Århus - Et kærligt og sanseligt møde med Tantra handler om nærvær og sanselighed og om at mærke sig selv - måske på en helt ny måde. Ofte har vi i vores seksualitet travlt med at gøre noget ved hinanden. Et par timer på filosofi stenen i havstokken, nogle tusinde mågeskrig og endnu flere små bølgeskvulp senere, sidder jeg her, og er i sådant et energisk perlehumør.

Intim massage århus tantra massage for par - Tantra Massage, 4-håndsmassage

Hun forklarer videre: - Det er udfordrende både fysisk og blufærdighedsmæssigt, men hvis du har en stor egenkærlighed og en god forbindelse med din partner, så bliver du som kvinde også mere varmet op i din krop. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden. For mange, især kvinder, betyder det, at hendes orgasme måske helt udebliver, eller at hele akten får et skær af "nu-skal-det-overstås" over sig, hvilket i sidste ende kan sætte sig som seksuel frustration. I tantra massagen bruger jeg hele min krop. Derfor bliver tantra sex tilfredsstillende både fysisk og åndeligt, fordi vi trækker seancen længere og smelter ind i den. For at dyrke det er det vigtigt, at du er åben med dig selv og din partner, for det er vanskeligt at dyrke denne type sex, hvis du er lukket omkring din egen skønhed og sensualitet, siger underviseren. intim massage århus tantra massage for par

Videos

Dick Massage from Physical Therapist Step-Sister. De fleste mennesker er programmeret til at have en forkert forventning om, hvad der sker, når vi har sex. Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske tiltrækning og kærligheden i jeres parforhold. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons: Væk dit Hjerte - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Yazmin Fox forklarer, at tantra sex føles som om, at du er hamrende forelsket og får et sug i maven, bare du ser ham, du har følelser for. Når kvinden først er i gang og varmet rigtigt op, så ønsker hun nemlig ikke, at han kommer hurtigt derefter. Denne pakke indeholder ikke tid til yonimassage for kvinder. Her har du mulighed for bare at hengive dig til sansningen uden at skulle noget. Tantramassage-pakker, vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt (4-håndsmassage). Vi er her som massører med jer for at skabe en ramme hvor vi kan bidrage til inspiration, ny viden og en oplevelse som I kan bruge i jeres egen hverdag som par.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *