keyboard_arrow_right
Audition

Rapport de grå sider sperm i ansigtet

rapport de grå sider sperm i ansigtet

sengen med overkroppen op af hovedgærdet. Indsendt af  Tomy. Først grinte Anne, men lidt efter forsvandt hendes smil og i stedet begyndte hun at vrikke lidt med røven. Pigerne lagde sig på hver sin side af mig og så begyndte jeg at spille pik. Jeg gik med og var både liderlig og bange. Eftersom jeg var hjemmearbejdende og Karin arbejdede ude tilbragte jeg en hel del sammen med datteren Anne.

Skolepigerne: Rapport de grå sider sperm i ansigtet

Maj 2013, at der kan opstå problemer, når en mand flytter sammen med en kvinde, som har en køn datter, har vi før læst om i de grå sider Det har været interessant at høre om andres erfaringer i den retning. Ved at lægge øret mod væggen og holde vejret, kunne jeg lige akkurat høre, hvad de snakkede. Men da jeg var klar til at sprøjte, overtog jeg selv pikken af hensyn til min samvittighed. Men engang imellem når Anne løber rundt i et par små trusser, tænker jeg på tøsernes leg i sengen. Karin og jeg har stadigvæk et fint forhold, liderligt og sjovt. Så fnisede de igen en hel masse, inden Birthe gav sig til at slikke fisse. Så nu skal vi lege Anne og Erik«. Da Birthe trak munden væk fra fissen, forsøgte Anne at trække hende tilbage.

Rapport de grå sider sperm i ansigtet - DEN GRÅ side

Hun ville køre lyset op i Birthes kusse. Min chance kom tre-fire dage senere, da Karin var på natarbejde, og Anne havde Birthe på besøg. Så sagde Anne at det var deres tur til at se en forestilling. Karin, som min nye kæreste hed, havde en meget køn datter, som også var sød og charmerende. Det var tydeligt, hun ville have mere. Hun var, hvad jeg ville kalde, en fræk skoletøs. Bange for at hun skulle sladre til Karin. Nu var det Annes tur til at slikke fisse, og Birthes tur til at komme.

Videos

Spermswap delivers Roxy Rebeca to fuck and share sperm after hardcore sex.

Rapport - De: Rapport de grå sider sperm i ansigtet

Og så du ikke, han havde stådreng, da han så os i vores natkjoler? De sloges lidt og grinte meget, og til sidst lå Birthe atter på ryggen med spredte ben. Med et lidt ængsteligt blik, kiggede hun på, mens Anne langsomt pressede lyset op i hendes fisse. Og i løbet af få minutter fik Anne udløsning, så jeg kunne høre det inde i arbejdsværelset. Hun havde pæne store helt faste bryster og smuk glat hud på sine flotte ben. Selv om jeg var forelsket i Karin, kiggede jeg naturligvis efter datteren, det syntes jeg ikke der var noget forkert.

Rapport de grå sider sperm i ansigtet - Gangbang Sex Massage

Hen ad midnat kom tøserne ind på mit arbejdsværelse for at sige godnat. Jeg måtte slippe min pik for ikke at komme. Det er et lækkert minde, som jeg længe vil værne. Det var en helt ny oplevelse for mig og en af de bedste udløsninger, jeg endnu har oplevet. Og det stod Anne uden tøj på og med et stort grin. Indtil for nylig boede jeg alene i min store lejlighed i København. Jeg er en ganske pæn mand i midten af trediverne. Birthe trak Annes trusser af hende og skilte hendes lår. Nu har jeg imidlertid selv oplevet noget lignende, og derfor synes jeg de grå sider skal have min historie også. Jeg slog det hen i spøg og svarede, at en gammel mand vel havde lov til at nyde et par unge piger.

Roskilde Virum: Rapport de grå sider sperm i ansigtet

Og mens jeg spermede ud over min egen mave, trak de mig begge to i nosserne. Hun tog også sin natkjole helt af, og efter ganske kort tid fik hun en voldsom orgasme. Så sagde Anne at bordeller i århus liderlige danske kvinder jeg skulle komme med ind hos hende uden at putte pikken tilbage i bukserne. De gange jeg lyttede ved døren, kunne jeg høre, at snakken gik på livet løs om sex og drenge. Da jeg var alene hjemme, borede jeg et lille kighul fra mit arbejds- værelse og indtil Anne. Sid med ved bordet, når kendte danske artister, komikere, værter og skuepillere, læser erotiske historier op fra de gamle Ugens Rapport blade. Da jeg så mødte en skøn jævnaldrende pige og vi begge blev smaskforelsket faldt det naturligt at flytte sammen hos mig. Husk: Porno skal ses med ørene! Jeg anede ikke mine levende råd og frygtede det værste. Da Anne begyndte at bevæge lyset frem og tilbage lukkede Birthe øjnene og trak sin natkjole. De gjorde alt det, jeg havde håbet. Pludselig forsvandt min frygt, og jeg indrømmede blankt, at det havde været liderligt at se dem lege. Så forbarmede Birthe sig og slikkede videre. Jeg kiggede igen, og Birthe tog Anne i sine arme. rapport de grå sider sperm i ansigtet

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *